Alfa Romeo Magyarország

Az Alfa Romeo magyarországi képviselete, a Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. AlfaCity főszponzora. Segítségükkel bemutatjuk Nektek a Stelvio Quadrifoglio változatát!
http://www.alfaromeo.hu

Olasz Autók Háza

AlfaCity kiemelt támogatója az Olasz Autók Háza. Standjukon megismerheted az Alfa Romeo és a Fiat újdonságait.
www.olaszautokhaza.hu

Autócentrum Szabó

Az Autócentrum Szabó ismét ellátogat AlfaCitybe, és most sem hagyja otthon a bivalyerős Abarth sportautó márka újdonságait. Gyere és éld át az igazi olasz életérzést, miközben felfedezed az Abarth 595 és az új Abarth 124 Spider modelleket, melyek új mércét állítanak fel az utcai sportautók világában.
www.autocentrumszabo.hu

Alfarium

A young- és oldtimer Alfa Romeók szervize, alkatrészellátója és lelkes gondozója. Idén is ők szervezik a régi olasz autókat felvonultató kiállítást AlfaCityben.
www.alfarium.com

Elaforg

Rendezvényeinkről már jól ismert az alfások kedvenc olaját, a Seléniát is forgalmazó Elaforg 2000 Kft., amely a helyszínen kedvezményes vásárlással és komoly választékkal várja az érdeklődőket. Standjukon (tekintettel az érvényben levő jövedéki törvényekre) sajnos továbbra sem tudnak kenőanyagot értékesíteni, de az előre leadott megrendeléseket akciós áron, névre szólóan ki tudják "szállítani" a helyszínre.
www.elaforg.hu

Autóklub

Az Autóklub idén ismét kitelepül AlfaCitybe. Kipróbálhatod a biztonságiöv-szimulátorukat, illetve a részeg és drogos állapotot imitáló szemüvegüket is! Standjukon lesz gyerek és tini gokart, valamint bemutatják a Sárga Angyal munkáját is.
www.autoklub.hu

Alfa Romeo Club Magyarország

A klub standján megvásárolhatod az Alfissimo! magazin legújabb számát, az Alfa Romeo története 1910-2010 című könyvet, és érdeklődhetsz a klubtagságról is.
www.alfaromeoclub.hu

Alfa Amore Shop

Vásárold meg AlfaCityben az Alfa Romeódhoz nélkülözhetetlenül szükséges kiegészítőket! Az Alfa Amore Shopban lesznek AlfaCity-s és amorés pólók, pólóingek, baseball-sapkák, nyakbalógók, rendszámkeretek, matricák, szelepsapkák és sok-sok apróság. Shopunban 2017-től bankkártyával is fizethetsz!
http://alfaamore.hu/hirek/amoreshop

Alfisti Shop

AlfaCityben bemutatkozik az Alfisti Shop is. Standjukon sokféle alfás kiegészítőt találhattok majd, a pólóktól kezdve, a telefontokokon át a bögrékig.
https://www.facebook.com/AlfistiShop/

Tonino Lamborghini

AlfaCityben bemutatkozik a Tonino Lamborghini. Megkóstolhatjátok mindhárom kávékeveréküket (Black, Red, Platinum) és az azokból készült kávékülönlegességeket, valamint a Tonino Lamborghini energiaitalt. A gyerekeket piros házi szörpökkel, limonádékkal várják.
http://lamborghinicoffee.hu/

Itália Ízei

Ismerted meg a 2011 óta működő családi vállalkozás által forgalmazott eredeti olasz termékeket! Az üditőtől a tésztán át a kávéfőzőig! Standjukon vásárolhatsz és rendelhetsz is majd!
http://www.italiaizei.hu


ugrás a tetejére