Tudnivalók

2 év Esztergom, 5 év Monostori Erőd, és 2 év Balatonfüred és 2 év Zánka. Az elmúlt tíz évben csaknem 9000 Alfa Romeo és 40 ezer vendég járt összesen AlfaCityben.

Zánkára 2016-ban költözött rendezvényünk, és a helyszínnek hatalmas sikere volt: rekordokat döntöttünk, több mint 1200 Alfa Romeo érkezett a Balaton partjára, 2017-ben pedig 1325 autót regisztráltunk. A nagy sikerre való tekintettel idén is Zánkán folytatjuk!

Zánkán, az egykori úttörőtábor területén a csodás autók és az alfás barátok mellett nem sok időd lesz unatkozni! Ha mégis kiszellőztetnéd a benzingőzt (vagy a gázolajat), színes programok közül válogathatsz.

Figyelem! A szállásfoglalásra idén nem készítettünk külön oldalt, de a tavalyi szálláslehetőségek természetesen idén is rendelkezésetekre állnak.

A zánkai központ 10 % kedvezményt ad, ha 20 embernek egyszerre foglaltok szállást, érdemes összefognotok.

A szállásfoglalással kapcsolatos információk ebben a pdf-ben találhatók: http://www.alfacity.hu/Zanka-AC18-szallasinfo.pdf.

AlfaCity

AlfaCity az Alfa Amore hivatalos rendezvénye, Mára Európa egyik legnagyobb Alfa Romeo találkozójává vált.

Évről évre egyre több rajongót vonz az AlfaCity, így biztos lehetsz benne, hogy idén is annyi Alfa Romeót láthatsz egy helyen, amennyire még nem volt példa.

Tavaly megdöntöttük minden eddigi rekordunkat: 1325 Alfa Romeo érkezett AlfaCitybe!

Idén AlfaCityben bemutatjuk az Alfa Romeo újdonságát, a Stelvio QV-változatát! Mellette itt lesz az Alfa Romeo összes új modellje, illetve a konszern egyéb autóit is megtekintheted.

Ebben az évben is igyekszünk jónéhány, Magyarországon ritkán látható olasz youngtimert és oldtimert megmutatni az Alfarium segítségével.

AlfaCity a Facebookon

Alfa Amore

Idén már 14 éves az Alfa Amore! A 2004-ben indult Alfa Amore egy ingyenes rajongói találkozópont, közösségi oldal. Egy virtuális játszótér, ahol minden rajongó kinyilváníthatja és kiélheti a rajongását.

Büszkék vagyunk rá, hogy nincs még egy hasonló funkciókkal bíró, autós közösségi site a világon. Itt az alkalom, hogy felfedezd az oldalt!

Helyszín

Az Alfa Amore elkötelezett a minőség és a tradíciók mellett, ezért mindig olyan helyszínen rendezi meg legnagyobb alfás találkozóját, amely egyszerre nyújt impozáns látványt és elegendő helyet több száz Alfa Romeónak.

AlfaCity térképét itt találod!

Belépő vásárlás

Ha az Alfa Amore tagja vagy, a belépőt június 30-ig megválthatod elővételben is, ára kedvezményesen 4.500 Ft. A jegy két felnőtt belépőjét és egy Alfa Romeo behajtási engedélyét tartalmazza.

Ha még nem vagy tag az Alfa Amorén,  pár perc alatt regisztrálhatsz!

Minden további utas belépője 2.000 Ft, amelyet csak a helyszínen tudsz megvásárolni. 14 éven aluli gyermeknek a rendezvény ingyenes.

Early bird akciónk keretében az első 100 belépőt tavalyi elővételes áron, mindössze 3.900 forintért értékesítjük.

Helyszínen a belépő ára 5.500 Ft lesz (Alfa Romeo + 2 fő belépése)

A belépő feljogosít arra, hogy AlfaCityben parkolhass, és mindenkinek megmutathasd autódat.

Minden utas karszalagot kap, amivel szabadon közlekedhet a rendezvény területén, és bármikor vissza is jöhet vele a rendezvény időtartama alatt. A karszalag feljogosít AlfaCity programjainak ingyenes látogatásaira is.

Ha gyalogosan érkezel, akkor AlfaCity napi belépőjét kell megváltanod, amely 2000 Ft.

Elővétel esetén a belépő árát a Sunset Rodeo Kft. bankszámlaszámára kell átutalnod vagy befizetned egy K&H Bankban. (K&H: 10401000-00004857-00000006). Ha nem tudsz utalni, banki befizetéssel is tudod rendezni az elővételt bármelyik K&H Bank fiókban. Minden esetben tüntesd fel az Alfa Amore beceneved a közleményben!

A körülményes és lassú adminisztráció miatt a postai utalást kifejezetten nem javasoljuk!

A fizetés teljesítése után 1-3 munkanapon belül megkapod a számlád és a belépőd is pdf formátumban.

A jegyed idén már nem kell kinyomtatnod, de hozd magaddal elektronikus formában. A jegy tartalmaz egy vonalkódot, ami egyszeri belépésre jogosít, így vigyázz rá, ne írd át, ne add oda másnak! Fontos, hogy a kinyomtatott belépő legyen nálad, mert nélküle nem tudunk beengedni.

Elővételben csak az Alfa Amore tagjai tudnak jegyet vásárolni, de még nem késő, bármikor regisztrálhatsz az oldalon: www.alfaamore.hu

Figyelem! Elővétel esetén értékes nyereményekre is esélyes lehetsz!

Az elővételes jegyvásárlók között minden hónapban nyereményeket sorsolunk, és AlfaCityben is értékes ajándékok várnak rájuk a tombolán.

Elővétel folyamata

Lépj be az AlfaCity honlapon az Alfa Amorén is használt belépési neveddel és jelszavaddal, majd kövesd az utasításokat. A jegy ára elővételben 3900 forint. Ha ezt az összeget elutaltad és megérkezik a számlánkra, visszaigazoló e-mailt kapsz, amelyben megtalálod a belépésre jogosító vonalkódot.

Amikor megérkezel AlfaCitybe, megkapod az Alfa Romeód belépésére jogosító matricát, valamint két személy részére a karszalagokat. Minden további utasnak jegyet kell váltania!

Elővétel lemondása

Abban az esetben, ha elővételben váltottad meg a belépőt, de mégsem tudsz részt venni a rendezvényen a belépő árát nem térítjük vissza, de nyugodtan átruházhatod másra. Ebben az esetben az AlfaCity fórumban biztosan találsz vevőt a jegyedre.

Beléptetés, parkolás és visszatérés

A vonalkódos rendszernek köszönhetően gördülékenyen és gyorsan bejutsz a rendezvényre. Csak mutasd fel a kinyomtatott belépőt a vonalkóddal, azt mi beolvassuk és már be is hajthatsz.

Fontos, hogy a rendezvény-matricát felragaszd az autódra, Ti pedig viseljétek a karszalagot, mert ezzel igazoljátok, hogy megváltottátok a belépőt!

Belépés után kövesd a parkoltatók utasításait. A hely nem fog elfogyni, azonban ha elhagyod az eredeti parkolóhelyed, nem biztosítjuk, hogy ugyanarra a helyre állhass vissza.

A rendezvény-matricával és a karszalaggal szabadon elhagyhatjátok a rendezvényt és vissza is térhettek vele.

Reklámmatrica

Ha elővételben jegyet vásárolsz, akkor színenként akár 5 darab AlfaCity reklámmatricát is rendelhetsz az autódra további 800 forint/darab áron. Önmagában csak matricát nem tudsz rendelni. A postaköltséget az Alfa Amore állja.

A matrica így néz ki, bárhová felragaszthatod az autódra. Ráadásul idén úgy készítjük el, hogy az "ott leszek" feliratot a rendezvény után kit tudod cserélni "ott voltamra".

A matricákat a tervek szerint március utolsó, majd május utolsó hetében postázzuk ki, illetve idén is lesz lehetőség személyes átvételre! Értelemszerűen, ha március utolsó hetéig kifizeted a jegyeddel együtt a matricád, akkor postázzuk, ha csak utána, akkor csak a következő körös gyártásba fér majd bele a megrendelt matricád.

Tervezett matricaosztási időpontok:

március 23., péntek este - Lurdy Parkoló

május 25., péntek este - Lurdy Parkoló

A pontos időpontokra Facebook-eseményt is szervezünk.

Hol szálljak meg Zánkán?

A zánkai üdülőközpont többféle lehetőséget kínál: két és többágyas ifjúsági szállások, faházak, apartmanok, hotelszobák és kemping is rendelkezésetekre áll.

A zánkai szállásokkal kapcsolatos információkat ebben a letölthető pdf-ben találjátok: http://www.alfacity.hu/Zanka-AC18-szallasinfo.pdf

Bankkártyás fizetés

Idén AlfaCity kényelmi szolgáltatásait is bővítjük! A Festipay-jel való együttműködésünknek köszönhetően már bankkártyával is fizethettek AlfaCityben: az autós és a gyalogos beléptetésnél, valamint az Alfa Amore Shopban is működik majd a kártyás fizetés!

Egyéb típus behajtása

AlfaCity területére kizárólag Alfa Romeo típusú autóval léphetsz be. Egyéb típusú autót még akkor sem engedünk be, ha elővételben váltottál belépőt.

Kivétel, ha különleges olasz autód van. Ebben az esetben írj nekünk e-mailt!

Amennyiben szép olasz (!) young- vagy oldtimered, esetleg különleges vagy versenyautód van, a kiállítási területre díjmentesen beléphetsz.

Hozz magaddal

Mivel feltehetően nagyon szép idő lesz, érdemes hoznod napernyőt és plédet, esetleg kempingszéket.

Mivel esőnapot nem tartunk, és arra is volt már példa, hogy zuhogó esőben zajlott AlfaCity, érdemes esernyővel és esőkabáttal is készülnöd. Minél több esernyő van nálunk, annál biztosabb, hogy szép idő lesz!

A balatoni helyszínre való tekintettel fürdőruha, naptej is legyen Nálad!

Szervezők

A főszervezők: Halesz és Teddy.

De persze sok ember segít még (Niki, Györgyusz, Bazsi, G-MANN, kod, TSiga, TSongore, Sylvester, WebM), nélkülük sokkal nehezebben boldogulnánk.

Én már előző nap megérkezem, éjszaka is elfoglalhatom a parkolóhelyem?

Igen. Péntek déltől ügyeletet tartunk, így már akkor elfoglalhatod a parkolóhelyed.

Hogyan jutok el az helyszínére?

A környéken táblák fogják segíteni a rendezvény megtalálását, de nem árt, ha előre megtervezed merről közelíted meg a rendezvény helyszínét.

A célponthoz kattints ide!

A rendezvény térképéhez pedig ide!

Tudok-e ételt-italt venni a helyszínen?

Igen, erre több lehetőséged is lesz: jónéhány büfé lesz AlfaCityben. Ha több napra maradsz, akkor akár reggelire, ebédre és vacsorára is befizethetsz az üdülőközpontban. Részletek itt!

Lehet-e sátrazni a helyszínen?

Igen, a táborban akár kempingezhetsz is, de többféle szállástípust is kínál az üdülőközpont. Részletek itt!

Én nem vagyok alfás, de szívesen megnézném a rendezvényeteket! Kell-e fizetnem?

Várunk szeretettel, AlfaCity nyitva áll a látogatók előtt! Ha nem Alfával érkezel, és gyalog jössz be a rendezvény területére, AlfaCity napi belépőjét kell csak kifizetned: 2.000 forint. Parkolni csak a külső parkolókban tudsz majd. AlfaCity a 14 éven aluliaknak ingyenes!

Itt nem kaptam választ a kérdésemre. Mit csináljak?

Írj nekünk egy e-mailt, vagy ha Amore tag vagy, lépj be és kérdezd meg a fórumban!


ugrás a tetejére