Alfa Romeo Magyarország

Az Alfa Romeo magyarországi képviselete, a Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. AlfaCity főszponzora.
http://www.alfaromeo.hu

Olasz Autók Háza

AlfaCity kiemelt támogatója az Olasz Autók Háza. Standjukon megismerheted az Alfa Romeo és a Fiat újdonságait.
www.olaszautokhaza.hu

Coca-Cola

AlfaCity támogatói között kiemelt helyen szerepel a Coca-Cola.
https://www.coca-cola.hu/

CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítő

AlfaCity támogatói között kiemelt helyen szerepel a CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítő.
https://cig-ppk.hu/

UNIQA mobil egészségközpont

Vegyél részt az UNIQA egészségügyi állapotfelmérésén és személyes tanácsadásán AlfaCityben! A szakemberek által végzett vizsgálatok objektív képet adnak testünk fizikai kondíciójáról.
Az UNIQA és az Alfa Amore célja ezzel a prevenció. Szeretnénk, ha a betegségtudat helyébe az egészségtudat lépne.
https://www.uniqa.hu/uniqa-mobil-egeszsegkozpont

Alfarium

A young- és oldtimer Alfa Romeók szervize, alkatrészellátója és lelkes gondozója. Idén is ők szervezik a régi olasz autókat felvonultató kiállítást AlfaCityben.
www.alfarium.com

Elaforg

Rendezvényeinkről már jól ismert az alfások kedvenc olaját, a Seléniát is forgalmazó Elaforg 2000 Kft., amely a helyszínen kedvezményes vásárlással és komoly választékkal várja az érdeklődőket.
www.elaforg.hu

Autóklub

Az Autóklub idén ismét kitelepül AlfaCitybe. Különböző biztonságtechnikai bemutatókkal készülnek, valamint megismerheted a Sárga Angyal tevékenységét is.
www.autoklub.hu

Gorilla Glue

Idén AlfaCityben ragasztástechnikai stand is lesz, ahol a világszínvonalú Gorilla márka mutatkozik be. Ragasztóik széles palettája megtekinthető, kipróbálható és extra akciókkal megvásárolható lesz!
http://www.gorillaglue.hu

Team Unicorse

Idén látványos standdal mutatkozik be az Alfa Romeókkal versenyző Team Unicorse! Elhozzák 2019-es versenyautójukat, a Giulietta TCR-t!
https://www.facebook.com/unicorse/

Alfa Amore Shop

Vásárold meg AlfaCityben az Alfa Romeódhoz nélkülözhetetlenül szükséges kiegészítőket! Az Alfa Amore Shopban lesznek AlfaCity-s és amorés pólók, pólóingek, pulóverek, baseball-sapkák, nyakbalógók, kulcstartók, matricák, hűtőmágnesek és sok-sok apróság. Shopunban 2017-től bankkártyával is fizethetsz!
http://alfaamore.hu/hirek/amoreshop

Vintage AR Shop

Tavaly AlfaCityben már bemutatkozott a bőr alfás kiegészítőket gyártó szerbiai Alexandert, aki kis boltjával idén is ellátogat rendezvényükre. Standján igazi bőrből készült táskák és pénztárcák lesznek kaphatók.

Groupama Tanpálya

Bemutatkozik az idén már 21 éves Groupama Tanpálya!

Ismerd meg a Hungaroringen működő tanpálya vezetéstechnikai képzéseit!

Easy Wash System - Medvemosó

Idén újra lesz autómosó AlfaCityben. Ha lemosnád az út porát és bogarait, keresd az Easy Wash System standját - akár már péntek délutántól! Hamarosan időpont előjegyzést is felveszünk, részletek később!
https://www.medvemoso.com/

VTN Babar Hydrografika

Ismerd meg a hydrografika dekorációs technológiát AlfaCityben.
https://www.facebook.com/BabarHydrografika/

Itália Ízei

Ismerd meg a 2011 óta működő családi vállalkozás által forgalmazott eredeti olasz termékeket! Az üditőtől a tésztán át a kávéfőzőig! Standjukon vásárolhatsz és rendelhetsz is majd!
http://www.italiaizei.hu

Johnny's Bistro

Hamburger, nachos, enchilada és quesadilla a házban! A Johnny's Bistro kínálatában nem fogsz csalódni. AlfaCity új partnere igazi finomságokkal, kaliforniai és mexikói hangulattal vár majd!
http://www.johnnys.hu/

KicsiZso / Bodrog Smoker

Hogy milyen az igazi BBQ? AlfaCityben megtudhatod! A BodrogSmoker BBQ Horváth Zsolt "KicsiZso" vezetésével és persze 4 db Smokerrel annyi húst fog Nektek sütni hogy nem győzitek majd enni!:) 5é v tapasztalat, sok 100 rendezvény, több 1000 elégedett vendég! És persze ha már ott lesznek, villantanak is a reggeli terén! Szombat és vasárnap reggel a KicsiZso Reggeliző Kávézóból már ismert magas minőségű reggelikkel készülnek.
https://www.facebook.com/kicsizso/

Pinocchio Pizzéria és Café

A Pinocchio megálmodói Toszkánából származnak és több mint 20 éve élnek Budapesten. Tradícionális, házi receptek alapján főznek és sütnek mindent, frissen és a legjobb alapanyagokból. Ci vediamo a Zánka!


ugrás a tetejére