Tudnivalók

2 év Esztergom, 5 év Monostori Erőd, és 2 év Balatonfüred és 3 év Zánka. Az elmúlt tizenkét évben több mint 12.000 Alfa Romeo és csaknem 50 ezer vendég járt összesen AlfaCityben.

Zánkára 2016-ban költözött rendezvényünk, és a helyszínnek hatalmas sikere volt: rekordokat döntöttünk, több mint 1200 Alfa Romeo érkezett a Balaton partjára, 2017-ben pedig 1325 autót regisztráltunk. 2018 nyarán minden eddigi rekordot megdöntöttünk: 1410 Alfa Romeóra ragasztottunk sorszámozot matricát.

Zánkán, az egykori úttörőtábor területén a csodás autók és az alfás barátok mellett nem sok időd lesz unatkozni! Ha mégis kiszellőztetnéd a benzingőzt (vagy a gázolajat), színes programok közül válogathatsz.

A zánkai központ 10 % kedvezményt ad, ha 20 embernek egyszerre foglaltok szállást, érdemes lesz majd összefognotok.

A szállásfoglalással kapcsolatos információkat külön oldalon foglaljuk majd össze. Előzetes foglalásokkal keresséteka Zánkai Sport- és Rendezvényközpontot ezeken az elérhetőségeken:

8251 Zánka külterület, Hrsz. 030/15.

Telefon: 1-445-0212

E-mail: zanka.recepcio@erzsebettaborok.hu, ertekesites@zankaszallas.hu

AlfaCity

AlfaCity az Alfa Amore hivatalos rendezvénye, Mára Európa egyik legnagyobb Alfa Romeo találkozójává vált.

Évről évre egyre több rajongót vonz az AlfaCity, így biztos lehetsz benne, hogy idén is annyi Alfa Romeót láthatsz egy helyen, amennyire még nem volt példa.

2018-ban megdöntöttük minden eddigi rekordunkat: 1410 Alfa Romeo érkezett AlfaCitybe!

Minden évben igyekszünk jó néhány, Magyarországon ritkán látható olasz youngtimert és oldtimert megmutatni az Alfarium segítségével.

AlfaCity a Facebookon

Alfa Amore

Idén már 15 éves az Alfa Amore! A 2004-ben indult Alfa Amore egy ingyenes rajongói találkozópont, közösségi oldal. Egy virtuális játszótér, ahol minden rajongó kinyilváníthatja és kiélheti a rajongását.

Büszkék vagyunk rá, hogy nincs még egy hasonló funkciókkal bíró, autós közösségi site a világon. Itt az alkalom, hogy felfedezd az oldalt!

Helyszín

Az Alfa Amore elkötelezett a minőség és a tradíciók mellett, ezért mindig olyan helyszínen rendezi meg legnagyobb alfás találkozóját, amely egyszerre nyújt impozáns látványt és elegendő helyet több száz Alfa Romeónak.

AlfaCity térképét itt találod!

Belépő vásárlás

2019-ben már hivatalosan is kétnapos lesz AlfaCity, így szombati és péntek-szombati jegyet is vásárolhatsz. Mindkét nap tartalmas programok várnak majd!

Az első 100 jegyet extra kedvezményesen, a következő 500-at pedig ugyancsak kedvezményesen vásárolhatod meg, ha az Alfa Amore tagja vagy. Ha ez a 600 jegy elfogy, már csak teljes áron veheted meg a belépőt.

Az online megvásárolható jegy két felnőtt belépőjét és az Alfa Romeód behajtási engedélyét tartalmazza. Minden további utas belépőjét a helyszínen tudod majd megváltani, szombatra 3000 forintért, péntek-szombatra 4000 forintért.

Szombati jegyárak (1 Alfa Romeo + 2 fő)

2018-as early bird jegyár: 4500 HUF

Elővételben: 5500 HUF

Helyszínen: 6500 HUF

Péntek-szombati jegyárak (1 Alfa Romeo + 2 fő)

2018-as early bird jegyár: 6000 HUF

Elővételben: 7000 HUF

Helyszínen: 8000 HUF

Pénteki jegyárak (1 Alfa Romeo + 2 fő)

Csak a helyszínen vásárolható meg: 5000 HUF

További jegyek:

Minden további utas belépője szombatra 3000 HUF, amelyet csak a helyszínen tudsz megvásárolni. Péntek-szombatra ez a jegy 4000 HUF.

A csak péntekre szóló belépő 2000 HUF.

14 éven aluli gyermeknek a rendezvény ingyenes.

Ha csak szombati jegyet vettél elővételben, de menet közben úgy döntesz, hogy mégis mindkét napon részt vennél, a helyszínen vásárolhatsz pénteki autós kiegészítő jegyet (amely 2 főre érvényes). Ára: 1500 HUF

A belépő a programokon való részvételen túl feljogosít arra, hogy AlfaCityben parkolhass, és mindenkinek megmutathasd autódat.

Minden utas karszalagot kap, amivel szabadon közlekedhet a rendezvény területén, és bármikor vissza is jöhet vele a rendezvény időtartama alatt. A karszalag feljogosít AlfaCity programjainak látogatásaira is.

Ha gyalogosan érkezel, akkor AlfaCity napi belépőjét kell megváltanod, amely 3000 HUF (szombat), illetve 4000 HUF (péntek-szombat).

A csak péntekre szóló gyalogos belépő 2000 HUF

14 éves kor alatt AlfaCity ingyenes.

Elővétel esetén a belépő árát bankkártyával tudod kifizetni. Utalás vagy postai pénzküldés nem lehetséges.

A fizetés teljesítése után 1-3 munkanapon belül megkapod a számlád és a belépőd is pdf formátumban.

A jegyed idén már nem kell kinyomtatnod, de hozd magaddal elektronikus formában. A jegy tartalmaz egy vonalkódot, ami egyszeri belépésre jogosít, így vigyázz rá, ne írd át, ne add oda másnak! Fontos, hogy a belépő legyen nálad, mert nélküle nem tudunk beengedni.

Elővételben csak az Alfa Amore tagjai tudnak jegyet vásárolni, de még nem késő, bármikor regisztrálhatsz az oldalon: www.alfaamore.hu

Figyelem! Elővétel esetén értékes nyereményekre is esélyes lehetsz!

Az elővételes jegyvásárlók között minden hónapban nyereményeket sorsolunk, és AlfaCityben is értékes ajándékok várnak rájuk a tombolán.

Elővétel folyamata

Lépj be az AlfaCity honlapon az Alfa Amorén is használt belépési neveddel és jelszavaddal, majd kövesd az utasításokat. Ha a vásárlás összegét kifizetted a bankkártyáddal, visszaigazoló e-mailt kapsz, amelyben megtalálod a belépésre jogosító vonalkódot.

Amikor megérkezel AlfaCitybe, megkapod az Alfa Romeód belépésére jogosító matricát, valamint két személy részére a karszalagokat. Minden további utasnak jegyet kell váltania!

Elővétel lemondása

Abban az esetben, ha elővételben váltottad meg a belépőt, de mégsem tudsz részt venni a rendezvényen a belépő árát nem térítjük vissza, de nyugodtan átruházhatod másra. Ebben az esetben az AlfaCity fórumban biztosan találsz vevőt a jegyedre.

Beléptetés, parkolás és visszatérés

A vonalkódos rendszernek köszönhetően gördülékenyen és gyorsan bejutsz a rendezvényre. Csak mutasd fel a kinyomtatott belépőt a vonalkóddal, azt mi beolvassuk és már be is hajthatsz.

Fontos, hogy a rendezvény-matricát felragaszd az autódra, Ti pedig viseljétek a karszalagot, mert ezzel igazoljátok, hogy megváltottátok a belépőt!

Belépés után kövesd a parkoltatók utasításait. A hely nem fog elfogyni, azonban ha elhagyod az eredeti parkolóhelyed, nem biztosítjuk, hogy ugyanarra a helyre állhass vissza.

A rendezvény-matricával és a karszalaggal szabadon elhagyhatjátok a rendezvényt és vissza is térhettek vele.

A Bankkártyás fizetés tudnivalói

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz honlapunkon. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weblapjára irányítunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy az ilyen típusú kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Nem sikerült a fizetés? Amennyiben nem sikerült a fizetés, ellenőrizd, hogy bankkártyád alkalmas online fizetésre vagy átutalásra. Ellenőrizd, hogy van-e fedezet a kártyádon, vagy nem lépted-e túl a biztonsági limitet. A fizetés nem fog sikerülni, ha a kártya le van tiltva vagy érvénytelen!

Ha biztos vagy abban, hogy a fentiekkel nincs probléma, próbáld meg újrakezdeni a fizetési folyamatot. Ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az adatokat.

Ha többszöri próbálkozás után sem sikerül fizetned, érdeklődj bankodnál.

Reklamáció: Probléma esetén írj az info@alfaamore.hu emailcímre.

Félbehagyott fizetés: Amennyiben valamelyen hiba miatt félbehagyod a fizetési folyamatot, a rendszerben 5 napig megőrződik a rendelésed. Ebben az esetben a "Fizetés újrakezdése" gombbal tudod folytatni a vásárlásod. 5 nap után viszont teljesen újra kell kezdened.

Figyelem: A jegyed nem visszaváltható! Azonban átadható másnak. Az értékesítésre javasoljuk az esemény Facebook-oldalát vagy az Alfa Amore AlfaCity fórumát!

Reklámmatrica

Ha elővételben jegyet vásárolsz, akkor színenként akár 5 darab AlfaCity reklámmatricát is rendelhetsz az autódra 900 forint/darab áron. Önmagában csak matricát nem tudsz rendelni. Egy darab esetén a postaköltség 450 forint.

Ha legalább kettőt rendelsz, akkor a postaköltséget az Alfa Amore állja.

A matrica így néz ki, bárhová felragaszthatod az autódra. Ráadásul idén úgy készítjük el, hogy az "ott leszek" feliratot a rendezvény után kit tudod cserélni "ott voltamra".

Ha november 30-ig megrendeled, még idén megkapod. Ha február 28-ig megrendeled, márciusban megkapod. Ha május 31-ig rendeled meg, júniusban postázzuk címedre.

AlfaCity 2019 limitált póló

Jegyed mellé limitált AlfaCity pólót/pólókat rendelhetsz!

Egyedi pólóval készülünk, amely kereskedelmi forgalomba nem kerül! Ezt csak azok kapják, akik itt rendelik meg a jegyük mellé.

A póló így néz ki, kattints a nagyításért!

A pólókat személyesen veheted majd át AlfaCityben a Shopban!

Bankkártyás fizetés

A HelloPay-jel való együttműködésünknek köszönhetően bankkártyával is tudtok fizetni AlfaCityben: az autós és a gyalogos beléptetésnél, valamint az Alfa Amore Shopban is működik majd a kártyás fizetés!

Hol szálljak meg Zánkán?

A zánkai üdülőközpont többféle lehetőséget kínál: két és többágyas ifjúsági szállás és kemping is rendelkezésetekre áll.
Részletek: https://alfacity.hu/AlfaCity19-HUN.pdf

Egyéb típus behajtása

AlfaCity területére kizárólag Alfa Romeo típusú autóval léphetsz be. Egyéb típusú autót még akkor sem engedünk be, ha elővételben váltottál belépőt.

A nem Alfa Romeóval érkezők a tábor bejáratánál lévő vendégparkolóban tudják hagyni az autójukat. A parkolási díj itt 500 forint / nap.

Kivétel, ha különleges olasz autód van. Ebben az esetben írj nekünk e-mailt!

Amennyiben szép, egyedi olasz (!) young- vagy oldtimered, esetleg versenyautód van, a kiállítási területre díjmentesen beléphetsz. Ehhez előfeltétel az egyeztetés, írj nekünk és küldj fotókat az autódról.

Hozz magaddal

Mivel feltehetően nagyon szép idő lesz, érdemes hoznod napernyőt és plédet, esetleg kempingszéket.

Mivel esőnapot nem tartunk, és arra is volt már példa, hogy zuhogó esőben zajlott AlfaCity, érdemes esernyővel és esőkabáttal is készülnöd. Minél több esernyő van nálunk, annál biztosabb, hogy szép idő lesz!

A balatoni helyszínre való tekintettel fürdőruha, naptej is legyen Nálad!

Szervezők

A főszervezők: Halesz és Tedi.

De persze sok ember segít még: Niki, Györgyusz, Katica, Zsóka, Gyopi, Bianka, Nadin, Adri, G-MANN, TSiga, VM, TSongore, Sylvester, Stofi, Kaszi, Máté, Gábi, Tibi, Gábor, Balázs, Bazsi, WebM), nélkülük sokkal nehezebben boldogulnánk.

Én már előző nap megérkezem, éjszaka is elfoglalhatom a parkolóhelyem?

Igen. Péntek déltől ügyeletet tartunk, így már akkor elfoglalhatod a parkolóhelyed.

Hogyan jutok el a helyszínére?

A környéken táblák fogják segíteni a rendezvény megtalálását, de nem árt, ha előre megtervezed merről közelíted meg a rendezvény helyszínét.

A célponthoz kattints ide!

A rendezvény térképéhez pedig ide!

Tudok-e ételt-italt venni a helyszínen?

Igen, erre több lehetőséged is lesz: jónéhány büfé lesz AlfaCityben. Ha több napra maradsz, akkor akár reggelire, ebédre és vacsorára is befizethetsz az üdülőközpontban. Részletek itt!

Lehet-e sátrazni a helyszínen?

Igen, a táborban akár kempingezhetsz is, de többféle szállástípust is kínál az üdülőközpont. Részletek itt!

Én nem vagyok alfás, de szívesen megnézném a rendezvényeteket! Kell-e fizetnem?

Várunk szeretettel, AlfaCity nyitva áll a látogatók előtt! Ha nem Alfával érkezel, és gyalog jössz be a rendezvény területére, AlfaCity napi belépőjét kell csak kifizetned.

AlfaCity napi belépője szombatra 3000 HUF, amelyet csak a helyszínen tudsz megvásárolni. Péntek-szombatra ez a jegy 3500 HUF.

Parkolni csak a külső parkolókban tudsz majd. Ennek díját a zánkai tábornak kell megfizetni.

AlfaCity a 14 éven aluliaknak ingyenes!

Hozhatok-e kutyát a rendezvényre?

Nem és nem is ajánljuk. A találkozót egy gyerektábor területén tartjuk, amely ráadásul egyben egy balatoni strand. Kutyásként bizonyára tudjátok, hogy a Balaton partján igencsak kevés kutyás strand van, a zánkai nem az, ráadásul mindez kiegészül a gyerektáborral, amely ugye kritikus pont közegészségügyileg.

A tábor szabályai szerint nem hozható be a területre semmilyen háziállat.

Mindezektől függetlenül fontoljátok meg azt is, hogy melyik az a kutya, amely 30 fokban, 1500 durrogó és ide-oda váratlanul közlekedő autó és 5000 ember között jól tudja érezni magát? Szerintünk a kutyátok is megérdemel egy napra egy kutyapanziót!

Itt nem kaptam választ a kérdésemre. Mit csináljak?

Írj nekünk egy e-mailt, vagy ha Amore tag vagy, lépj be és kérdezd meg a fórumban!

Adatkezelés

Személyes adataid védelme az AlfaCity-t szervező Sunset Rodeo Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).

Adataidat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.


ugrás a tetejére