AlfaCity 2019-ben már hivatalosan is kétnapos!

2019-ben már hivatalosan is kétnapos a fesztiválunk. Július 12., péntek reggel 12 órától nyitjuk az Alfák előtt a kapukat, péntek délutántól pedig több program is vár majd AlfaCityben.

A fő nap továbbra is a szombat, de a pénteki bulit sem érdemes kihagynod!

Erre az oldalra folyamatosan kerülnek majd fel AlfaCity programjai. Térj vissza később!

Mindkét nap: Alfa Romeo bemutatók

Az Alfa Romeo magyarországi importőrének standján megismerheted az Alfa Romeo aktuális modellkínálatát és az akciós modelleket.

Itt lesznek a Stelvio, a Giulia és a Giulietta jelenleg elérhető legizgalmasabb változatai!

Mindkét nap: szörfrodeó, warrior-pálya

Próbáld ki ügyességedet a Coca-Cola szörfrodeóján és warrior-pályáján! Vajon hány másodpercig bírod ki egy szörfdeszkán? És milyen gyorsan jutsz végig ezen a felfújató akadálypályán? (részletkek hamarosan!)

Péntek, 12.00: Kapunyitás

A rendezvény pénteken 12 órakor kezdődik, ekkor indul a parkolóhelyek elfoglalása.

Korábban autóval nem tudsz lehajtani a partra, így arra kérünk, addig türelmesen várakozz az arra kijelölt parkolóhelyeken.

Könnyítsd meg dolgunkat azzal, hogy péntek délelőtt nem próbálsz meg bejutni a rendezvény területére. Nem leszünk nyitva, Neked és nekünk is csak plusz kellemetlenséget jelent, ha vissza kell fordítanunk.

Péntek 19.30: DJ Marta Vendrey

A péntek este a női DJ-ké, igazi Girls Night-ot tervezünk!

Marta Vendrey: "DJ-ként az a legfontosabb számomra, hogy olyan zenéket játsszak a bulikban, melyektől az emberek felszabadulnak, pozitív energiával töltődnek fel és boldogságérzet tölti el őket. Szeretném, ha olyan érzéssel mennének haza, hogy jó élni és élvezni az életet, a zenét, a bulizást. A house minden stílusirányzatából szívesen válogatok, attól függően, hogy a buli éppen milyen szakaszában tart."

Péntek 21.30: DJ Edo Denova

Edo Denova 14 évesen kapta meg az első keverőpultját, bár ekkoriban még a fogorvosi pályára készült, ám gondolatban már akkor is a nagyközönség előtt zenélt. Egy hosszabb kihagyás után, 10 év múlva (2011) – a jogi és közgazdaságtani tanulmányai vége fele járva – megnyerte a Viva tv által meghirdetett , női DJ-versenyt. A tehetségkutató verseny előtt csupán csak pár hónapos felkészülésre volt lehetősége. Ez jelentette az első nagyobb áttörést Edo zenei életében, melynek köszönhetően egyre szaporodtak a fellépésre való felkérésre.

Szombat 10.00: Kapunyitás

A rendezvény szombaton 10 órakor kezdődik, ekkor indul a parkolóhelyek elfoglalása.

Korábban autóval nem tudsz lehajtani a partra, így arra kérünk, addig türelmesen várakozz.

Korábban nem leszünk nyitva, Neked és nekünk is csak plusz kellemetlenséget jelent, ha vissza kell fordítanunk.

Szombaton 10.00-18.00: Carrera versenypálya

A Carrerával közösen 2019-ben is felépítünk két versenypályát, amelyen távirányítós kisautókkal versenyezhetsz majd egész nap! Pénteken 12 és 18 óra között, szombaton 10 és 18 óra között versenyezhetnek a gyerekek és a felnőttek is.

A legjobbak értékes ajándékokkal térhetnek haza.

Szombaton 10.00-18.00: Kölyök party / gyerekprogramok

A gyerekeket idén is külön - ingyenes - programokkal várjuk. Ezúttal már külön színpad előtt zajlanak majd a gyerekprogramok. A Prevital támogatásával!

Arcfestés 10.30-18.30

Gólyalábas műsor 12.00-kor

Bűvészműsor 13.00-kor

Óriásbuborék fújás

Kölyök diszkó! 16.00-16.30

Szombat 15.00 - Vályi István

Vályi Istvánnal (speedzone.hu) közösen elemezzük majd az Alfa Romeo idei modelljeit és a márka történelmét. Pista a Belsőség-blog egykori gazdája volt, jelenleg a Speedzone című TV-műsor műsorvezetője, 2016-ig a Totalcar munkatársa volt.

Szombat 17.00: Tombola

Tombolasorsolás, értékes nyereményekkel!

Külön sorsolás az elővételes jegyek, illetve a programfüzetben lévő tombolaszelvények között.

A tombolanyereményeket csak a húzáskor ott tartózkodóknak tudjuk átadni, ellenkező esetben újrahúzunk!

Szombat 19.00: SativuS koncert

A 2002-ben alakult bandát sokan a Manu Chaohoz, mások pedig a Punnany Massifhoz hasonlítják.

Egyedi stílusú hiphopot játszanak, amelyben megjelenik a magyar népzene is.

A Dal 2018 zenei megmérettetésen a legjobb 18 közé jutottak Lusta lány című slágerükkel.
http://www.sativus.hu

Szombat 20.30: Willcox

Vígh Attila karrierje első lépéseit 10 évvel ezelőtt tette meg azóta producerként számos külföldi világsztárral dolgozott együtt hivatalosan: Thomas Gold, John Dahlback, Tom Novy, The Cube Guys…ezek a sikerek hamarosan hozták maguk után a fellépéseket itthon és a határon túl is. Willcox a 2018-as Ballantines Music Awards-on az év producere díjat kapta a szakmai zsűritől, a 2019-es Fonogramon pedig az elmúlt év elektronikus hangfelvételéért járó szobrot vihette haza.

Szombat 22.00: Antonyo

Antonyo zenei karrierjét 1997-ben kezdte, később Bárány Attilának köszönhetően indult el önálló karrierje. 1998-ban már a Bahnhof Music Club rezidense volt. 2002 nyarán a Café del Rio Házigazdája címet is kiérdemelte, itt három évig dolgozott. Vendég DJ-ként a Dokk-ban, a Dokk Café-ban, valamint külföldön is szórakoztatta közönségét. 2004-ben megjelent első albuma "Cafe del Rio Summer 2004" címmel. 2008-ban már Magyarország elsőszámú lemezlovasai között, jegyezték. Azon kevés lemezlovasok egyike, akik több stílusban is otthonosan mozognak legyen szó keményvonalú electro-ról, retro party mixekről, minimal mixekről vagy a különleges club house szettekről, de megemlíthető akár a deep house műfajt is.

Szponzorok programjai

Támogatóink standján egész nap találsz valami látnivalót.

További részletekért nézd meg a Kiállítóink menüpontot.

Shop

Az Alfa Amore boltjában egész nap megtalálhatod azt a pólót, matricát vagy kiegészítőt, amellyel leginkább kifejezheted az Alfa Romeóhoz vagy az Alfa Amoréhoz való ragaszkodásodat.

Shopunban 2017-től bankkártyával is fizethetsz!

Nézd meg a Shop aktuális kínálatát itt!

(A szervezők fenntartják a jogot a programváltozásra)


ugrás a tetejére